Zilveren kaders van Umbra

Deze zilveren kaders van Umbra zijn de ideale oplossing om leuke herinneringen en familiefoto’s een plaatsje te geven. Maar ook  foto’s van verjaardagen, feestjes, trouwpartijen en andere leuke evenementen komen in deze zilveren kadertjes mooi tot hun recht. Ze bestaan in verschillende afmetingen voor één foto of voor meerdere foto’s.

Zilveren Kaders Umbra

 

Bij Umbra is er keuze uit heel wat verschillende modellen. Voor meerdere foto’s zijn er de Flo Frames voor 4 of 6 foto’s. Deze kaders bestaan uit verschillende overlappende zilveren kadertjes die samen één geheel vormen. Je kan ze gemakkelijk op een tafeltje of kastje plaatsen, zijn helemaal niet duur en erg leuk om foto’s in te combineren.

Voor enkele foto’s is er de Umbra Eliza. Een set van 3 kleine kadertjes in het zilver. Deze serie zorgt gegarandeerd voor wat afwisseling tussen de andere kaders. De Senza is dan weer een meer klassieke zilveren kader van Umbra. Deze bestaat in de vaak voorkomende standaardformaten 10×15, 13×18 en 20x25cm. Een tijdloze kader voor op een bureau, dressoir of vensterbank