Stickers: Een leuke vorm van decoratie

Stickers kan je niet meer wegdenken. Zowel woonkamer als kinderkamer kan je onder handen nemen. Of nog leuker: de wasmachine of een keukenkast…

Sticker Decoratie Retro Stijl


Woonkamer

rode guirlande stickerOm de woonkamer eenvoudigweg een nieuwe look te geven kan je kiezen uit heel wat decoratie- of interieurstickers. Het hangt er een beetje van af welke sfeer je wenst te creëren. De stickers met bollen zoals hierboven afgebeeld laten je de seventies opnieuw beleven, terwijl de wandsticker van de rode guirlande een natuurlijke elegantie uitstraalt (zie foto rechts). Voor diegenen die een warme en zuiderse tint aan hun interieur wensen te geven, zijn er de stralende zonnebloemen.  Hiermee haal je zo de zomer in huis.

In een andere post hebben we de populairste bloemen stickers eens op een rijtje gezet.

Kinderkamer

sticker kinderkamer groeimeterVoor de kinderkamer mag het natuurlijk wat speelser en vrolijker zijn. Hier hang je geen bloemen maar dinosaurussen, piraten of gekke dieren. Of wat dacht je van deze leuke groeimeter (zie foto rechts). Onder het wakend oog van meneer de uil kan je  nagaan hoe snel jouw kinderen opgroeien. En wanneer de kinderen oud genoeg zijn, haal je de stickers gemakkelijk terug van de muur zonder dat je de muur beschadigt.

muursticker disney - Lightning  McQueenNog bekender zijn natuurlijk de stickers van decofun: spiderman, cars en de disney-prinsessen. Niets is zo leuke als een super grote Lightning Mc Queen aan de muur: 3, 2, 1 … Start (zie foto rechts). Ontdek ook de lichtgevende spiderman of de lichtgevende prinsessen. En last but not least: de grote krijtbordsticker in de vorm van een olifant. Plezier gegarandeerd.

Keuken en badkamer

Sticker keuken - geriefMet de meubelstickers kan je de keuken of de badkamer net die extra uitstraling geven. Keukenkasten, wasmachines, vaatwasser of spiegel. Geen enkel meubel of toestel is nog veilig voor de stickers van Nouvelles Images. De collectie gaat van rode pepers tot keukengerei en van badeendjes tot walvissen. Deze stickers zijn speciaal gemaakt voor vochtige omgevingen en dus waterbestendig en gemakkelijk schoon te maken.

Zie ook:

Muurstickers zijn helemaal in
Meubelstickers: Spice up your kitchen

4 reacties op “Stickers: Een leuke vorm van decoratie

  1. Pingback: Bloemen stickers, Muurstickers Bloemen, Muursticker Boom

  2. Pingback: Stickers decoratie, Wonen decoratie, Muurstickers decoratie

  3. Pingback: Muurstickers winnen bij Maks!

  4. Pingback: Stickers bevestigen in 4 stappen

Reacties zijn gesloten.