Op zoek naar een leuk moederdag cadeau?

In België valt moederdag dit jaar op 9 mei 2010. Aangezien onze moeders enkel het beste verdienen hebben ook wij een lijstje gemaakt met leuke cadeaugeschenken.

moederdag-cadeau-olifantKrijtbordsticker

Muurstickers zijn al een heel eindje populair, maar wat dacht je van deze originele sticker. Een reuzegrote krijtbordsticker van National Geographic in de vorm van een olifant. Leuk voor in de keuken waar je hem zou kunnen gebruiken om bijvoorbeeld boodschappenlijstjes op bij te houden. TIP: voor je hem inpakt kan je er misschien al een leuk tekstje op schrijven. Een onvergetelijk moederdag cadeau!

moederdag-cadeau-kaders-kitschKaders Kitsch

Met deze kleurrijke kitsch-kadertjes kan je het interieur in een handomdraai een nieuwe look geven. En natuurlijk kan je er al je leukste foto’s en herinneringen in kwijt. Ben je ze beu, dan haal je ze gemakkelijk van de muur. Dit maakt deze muurstickers zo leuk. En waarom plaats je geen foto van moeder in het midden. Het is tenslotte toch haar dag?

moederdag-cadeau-multifotoOslo Mulitfoto

Ga je liever voor een klassieke kader om enkele leuke foto’s in te kaderen? Dan raden we je deze grote fotokader aan waarin je 8 foto’s kan plaatsen van 10x15cm. Je kan er dus foto’s in plaatsen van leuke momenten en misschien kan je wel één van de vakjes gebruiken om een leuk tekstje in te schrijven.

Wie nog op zoek is naar meer tips kan hier terecht: moederdag cadeau bij Acaza

1 reactie op “Op zoek naar een leuk moederdag cadeau?

  1. Pingback: 5 leuke cadeaus voor moederdag

Reacties zijn gesloten.