Nieuwe collectie kaders voor meerdere foto’s

Deknudt Frames heeft een groot aantal kaders voor meerdere foto’s in hun assortiment. Onlangs hebben ze hier enkele nieuwe modellen in aantrekkelijke kleuren aan toegevoegd. Een fotokader voor meerdere foto’s maakt het gemakkelijk om een collage van foto’s samen te stellen en is de perfecte decoratie voor aan de muur. Ontdek hieronder de nieuwe fotokader voor 8 foto’s van 10x15cm.

Fotokader Meerdere Foto's

De multifoto van Deknudt Frames is beschikbaar in 4 hedendaagse kleuren. Naast de strakke witte en zwarte kleur zijn er nu ook fotokaders in de populaire kleuren taupe en lichtgrijs. Deze tinten zijn de laatste jaren erg in en zullen ongetwijfeld mooi aanlsuiten bij heel wat moderne interieurs. De foto’s die in deze kaders passen zijn van het veel voorkomende formaat 10x15cm. Iedereen heeft wel foto’s in dit formaat liggen en anders zijn ze ook gemakkelijk te bestellen.

Een fotokader als cadeau

Een kader voor meerdere foto’s is een origineel cadeau voor verjaardagen, feestjes of speciale gebeurtenissen. Bovendien kan je de fotokaders altijd personaliseren met enkele leuke foto’s. Dit is zo gedaan en kan een leuke verrassing zijn voor diegene die het cadeau ontvangt. En hiermee heb je gegarandeerd het origineelste cadeau! Dit is misschien ook wel de perfecte tip wanneer je nog op zoek bent naar een moederdag cadeau.

Deze nieuwe fotokaders van Deknudt Frames kan je aankopen bij Acaza. Naast heel wat andere fotokaders voor meerdere foto’s vind je er ook heel wat leuke producten. Zo is er een lijst voor champagnecapsules en hebben ze ook heel wat magneetborden, magneetjes en andere accessoires.