Muurstickers zijn helemaal in

Muurstickers zijn hip & trendy op dit moment. En met een muursticker geef je snel en eenvoudig een nieuwe look aan je interieur.

muursticker keith haring

Wat zijn muurstickers

Muurstickers zijn decoratieve elementen of motieven die geprint zijn op stevig papier of vinyl. Die decoratieve elementen variëren van bloemen tot personen en voor kinderen vind je vaak grappige dieren, dino’s of vissen. Muurstickers van papier zijn op een ecologische wijze gedrukt maar kunnen enkel binnen en op niet te vochtige plaatsen gebruikt worden. De stickers van vinyl kunnen vaak ook buiten of bijvoorbeeld in een badkamer gebruikt worden.

Talloze mogelijkheden

Met  muurstickers kan je een kinderkamer snel opnieuw decoreren. Zo bestaan er thema’s rond ridders, piraten, dieren uit de zoo, dieren van de boerderij en voor de jongens zijn er natuurlijk de auto’s. Maar er bestaat ook een meetlat-sticker waarop je kan aflezen hoe groot je kinderen al zijn. Deze sticker en enkele andere disney decoratie ideeën vind je terug in één van onze posts.

Ook voor de woonkamer zijn er heel wat thema’s beschikbaar. Zo zijn er de klassieke zonnebloemen en rozen, maar ook retro-sticker in de vorm van bollen en sinds kort een uitgave van Keith Haring-figuurtjes. In één van onze artikelen hebben we de populaire bloemen stickers van Nouvelles Images eens op een rijte gezet.  Sinds kort bestaan er ook meubelstickers voor in de keuken of badkamer.

Links:

Decoratieve Muurstickers kopen
Muurstickers voor kinderen kopen

2 reacties op “Muurstickers zijn helemaal in

  1. Pingback: Meubelstickers: spice up your kitchen!

  2. Pingback: Wonen decoratie, Disney decoratie, Kinderkamer stickers

Reacties zijn gesloten.