Muurstickers winnen bij Maks!

Maks! is het hippe jongerenblad voor 14 tot 19-jarigen in Vlaanderen. Dit blad staat iedere maand boordevol interviews, coole verhalen, tips en weetjes. Iedereen die Maks! leest, kent ongetwijfeld ook de goedgevulde prijskast van dit magazine. Deze maand hebben ook wij ons steentje bijgedragen.

Leerlingen die de wedstrijdvragen goed beantwoorden voor 23 april maken kans op een sticker van Marilyn of Keith. Dankzij deze hippe muurstickers ondergaat je slaap- of studeerkamer een ware make-over. Haast je dus snel naar de website van Maks! en doe mee aan de wedstrijd. Nog meer decoratie stickers van Kaderwinkel ontdek je hier.

Val je naast de prijzen dan is er nog altijd de mogelijkheid om met je leerlingenkaart een korting te bekomen op de muurstickers van Kaderwinkel.be. Surf hiervoor snel even naar de website van Maks! en in no time vind je daar onze kortinscode terug.

De winnaars van de wedstrijd die hun kamer gepimpt hebben, mogen altijd een foto van hun creaties naar ons sturen. Wij geven ze gegarandeerd ook een plaatsje op onze website. Onze email: info@kaderwinkel.be