Muurdecoratie met bloemen

Bloemen vrolijken je interieur helemaal op. Met een boeket bloemen in huis haal je kleur, rust en een frisse geur in huis. Helaas gaan ze nooit erg lang mee. Voor wie een bloemetje in huis wil halen dat meer dan één seizoen overleeft, raden we aan om eens te kijken naar de deco glazen van Eurographics en de muurstickers met bloemen van Nouvelles Images.

Eurographics Deco Glass

Deco Glass Tulpen

Ben je van plan om je interieur op te smukken of te decoreren met bloemen, dan moet je zeker een kijkje nemen naar het assortiment Deco Glass van Eurographics. Dankzij een innovatieve techniek slaagt Eurographics om afbeeldingen in hoge resolutie op glas te printen tegen een betaalbare prijs. Eenmaal aan de muur geven de deco glazen een moderne en stralende toets aan elk interieur. Ze lijken zelfs een beetje te zweven eenmaal ze aan de muur hangen.

In het assortiment vind je deco glazen van 20×20, 30×30, 50×50 en 30x80cm. Daartussen ook heel wat afbeeldingen van bloemen in allerlei vormen en kleuren. Bij Acaza vind je vast en zeker een Eurographics Deco Glass dat perfect in je interieur past.

Muurstickers met bloemen

Rozen zijn een klassieker onder de bloemen. Er bestaan meer dan 3.000 soorten in de natuur en ze worden nog altijd gekweekt en gecultiveerd om hun schoonheid. Ook onder de muurstickers vind je heel wat rozen terug. Een muursticker met klassieke roze rozen, de muursticker met klaprozen of de muursticker met stokrozen. Je vindt ze allemaal terug in het assortiment muurstickers van Nouvelles Images.
Muursticker Rozen

Daarnaast heb je nog muurstickers met zonnebloemen om een echt vakantiegevoel in huis te halen. Ze bewegen helaas niet mee met de zon, maar op een deur of op een muur gekleefd, schitteren ze dankzij hun lange stengels. Andere populaire bloemenstickers zijn de sticker van de roze orchidee, de fleurige en hippe retro muursticker pop flowers, of een prachtige magnolia die net ontluikt. De muurstickers van Nouvelles Images zijn gemakkelijk aan te brengen, maar achteraf ook opnieuw gemakkelijk te verwijderen. Met deze stickers geef je in een handomdraai een fleurige look aan een kamer.

Raamstickers van bloemen

Raamsticker KruidenRaamstickers zijn zo een beetje de nieuwe trend en een heel erg leuke decoratie voor keuken, hal of slaapkamer. Ze bestaan in heel wat verschillende designs, maar vooral de bloemen zijn een aanrader voor de keuken.

Zo kan je erg leuke tuinkruiden op het keukenraam kleven die telkens van binnen en buitenaf zichtbaar zijn. Daarnaast heb je ook olijfboompjes, cactussen en andere leuke planten waaruit je kan kiezen. Gemakkelijk aan te brengen en even gemakkelijk opnieuw te verwijderen wat deze stickers bevatten geen lijm. Meer raamstickers vind je bij Acaza.

Met deze tips geniet u elke dag van uw bloemen. Seizoen na seizoen. En één ding kan u alvast niet meer vergeten want water hoeven onze bloemen niet. Gemakkelijk toch?