Kinderbehang van Walltastic

Onlangs ontdekten wij het kinderbehang van Walltastic en we waren dadelijk laaiend enthousiast: Wat een fantastische manier om een kinderkamer te decoreren!

Walltastic kinderbehang

Het Walltastic behangpapier is eigenlijk een reusachtige muurtekening voor kinderen. Met zijn afmeting van 2,4 op 3 meter kan je een volledige muur decoreren en krijgen kinderen het gevoel van midden in het avontuur te belanden. Niet voor niets won dit product in 2008 een belangrijke innovatie-prijs.

Van jungle tot sprookjesprinses

Van het designer behangpapier bestaan al heel wat verschillende tekeningen. Zo is er het zee-avontuur met dolfijnenn haaien en een verboden schat, een jungle-avontuur of nog sensationeler: het dinosaurus-land. Voor de jongens is er een race-circuit of het voetbalstadion, voor de meisjes natuurlijk het sprookjeskasteel met de prinsessen. Wist je trouwens dat je de spelers in het voetbalveld zelf kan inkleuren. Een eigen voetbal-team is zo gemaakt!

Gemakkelijk aan te brengen

Elk ontwerp bestaat uit 12 stukken en daardoor is het heel gemakkelijk aan te brengen. Dankzij deze afzonderlijke stukken kunnen zowel grote als kleinere stukken muur behangen worden. Het behang wordt opgerold aangeleverd en net als behang aangebracht. Geef toe: behang zag er toch nog nooit zo leuk uit!

Links:

Overzicht van de verschillende motieven kinderbehang bij Acaza.be

1 reactie op “Kinderbehang van Walltastic

  1. Pingback: Breng de World Cup naar de kinderkamer

Reacties zijn gesloten.