Een kader voor kindertekeningen

De meeste kinderen maken aan de lopende band kleine kunstwerkjes. En of ze nu hun favoriete tekening inkleuren of via knip- en plakwerk een creatief meesterwerk produceren, elk werk verdient het om een mooie plaatsje te krijgen. De koelkast is een voor de hand liggende keuze, maar dat heeft ook zo zijn nadelen. Daarom stellen we u graag de kaders voor van Articulate Gallery.

Kader voor Kindertekeningen

Eona Craig ontwierp deze kaders voor de meesterwerkjes van haar kinderen. Ze was het beu om deze met magneetjes aan de frigo vast te maken of met punaises aan haar muur te laten flapperen. In haar frustratie ontwikkelde ze de Articulate Gallery Frame die niet enkel erg handig is in gebruik, maar daarbovenop elke tekening of knutselwerk een mooi plaatsje geeft. In no-time schuif je elke kindertekening in deze kader om ze zo mooi te presenteren aan de muur of op een kast. Haar origineel idee werd in 2011 beloond met de titel “geschenk van het jaar’ in Engeland.

De kader voor kindertekeningen van Articulate bestaat in verschillende formaten. Je hebt een kader voor één, twee of drie tekeningen in formaat A4 (21×29,7cm) die je telkens horizontaal of verticaal aan de muur kan ophangen. De tekeningen of andere knutselwerkjes schuif je dan langs boven of langs de zijkant in de kader. Er is een opening voorzien van 1,4cm zodat ook dikkere kartonnen werkjes, of plak- en knipwerkjes in de kader passen.

Deze hippe fotokadertjes voor kinderen zijn speciaal ontworpen om hun creatieve werkjes tentoon te stellen. Vanaf nu mogen ze dus dagelijks een nieuwe tekening aanleveren, die je in één-twee-drie in de kader kan plaatsen. Zo kan je de kunstwerkjes van je kleine artiesten als een echte kunstenaar en op een professionele manieren presenteren bij je thuis.