Een bloemetje dat niet verwelkt

Met de lente in aantocht zullen weldra de eerste bloemetjes ontluiken. Voor wie zolang niet kan wachten hebben wij een lijstje met de populaire muurstickers van Nouvelles Images.

muurstickers-bloemen-4-klaprozen

Met deze stickers hangt in geen tijd ook bij jou een leuke bloem in je interieur. De gebruikte lijm zorgt ervoor dat de stickers weer kunnen worden losgehaald zonder de muur te beschadigen. Hieronder hebben we een selectie gemaakt van de meest populaire bloemenstickers. Andere stickers decoratie ideëen kwamen reeds aan bod in een vorige post.

muurstickers bloemen magnoliaMuursticker Magnolia

De magnolia is een rijk bloeiende sierplant waarvan de mooie kleuren terugkomen in deze muursticker. Dit bloemmotief is populair in Frankrijk en in België. Zoals op de foto te zien is, kan je hem ook in de slaapkamer plaatsen om deze een frisse toets te geven.

Meer info magnolia muursticker

muurstickers bloemen klaprozenMuursticker Klaprozen

De klaproos is een klassieke bloem die je vaak op posters en schilderijen terugvindt. Hij bestaat natuurlijk ook in de vorm van een muursticker. Deze sticker bevat 4 klaprozen die je naar hartelust in keuken, woonkamer of slaapkamer kan hangen.

Meer info klaproos muursticker

muurstickers zen stenenMuursticker Zen Stenen

De Zen-stenen op deze sticker hebben weinig met bloemen te maken, maar doen toch denken aan de rust van de natuur. Dit is een populaire sticker, een beetje onopvallend, maar heel leuk om mee te combineren. Voor mensen die wat rust in huis willen halen.

Meer info Zen-stenen

muursticker stamboomSticker Stamboom

Dit is een originele sticker om leuke foto’s van je familie in je interieur te integreren. Via deze stamboom kan je bovendien een link leggen tussen iedereen. Deze muursticker bevat de delen van een bomen en enkele barok kadertjes die je kan gebruiken om de foto’s te presenteren.

Meer info stamboom stickers

Ben je op zoek naar meer info rond muurstickers voor kinderkamder of woonkamer, dan je kan dit vinden in onze vorige artikelen rond wonen decoratie stickers en disney decoratie stickers