Designkaders van Presse-Citron

De kaders van Presse-Citron kan je zonder overdrijven een sterk staaltje design noemen. En… ongetwijfeld eentje waar je vrienden jaloers op zullen zijn.

Presse Citron Rode Multifoto Kader

Presse-Citron is een ontwerpbureau in Parijs met heel wat leuke spullen in hun assortiment. Hun fotokaders bestaan in verschillende formaten maar blinken uit in hun eenvoud. Een hoog-kwalitatief magneetbord in combinatie met magnetische passe-partouts. Elegant en heel heel gemakkelijk om nu en dan eens een foto te wisselen.

M30 – Multifoto

Het paradepaardje is ongetwijfeld deze M30 – Multifoto. Met zijn afmeting van 70x70cm biedt hij plaats voor 30 foto’s. Zowel grotere als kleinere formaten. ┬áHet magneetbord bestaat in deze grijze en in een zwarte kleur.

M9 – Multifoto

Het M9 – Multifoto magneetbord biedt plaats aan 9 foto’s. Hij bestaat in een grijze, rode en zwarte kleur, telkens met witte magneetkadertjes. Dit is gewoon een hele handige kader om meerder foto’s te presenteren in stijl.

M7 – Multifoto

De M7-Multifoto van presse-citron kan zowel horizontaal als verticaal gebruikt worden. (zie foto bovenaan de pagina). Hij bestaat in het rood, grijs en zwart en je kan er 7 foto’s op kwijt.

Deze magneetborden voor meerdere foto’s van Presse-Citron ┬ákan je vinden in onze online-shop. Deze kader is een fantastisch geschenk-idee en bovendien een kader waarmee je indruk maakt bij je vrienden of familie.

2 reacties op “Designkaders van Presse-Citron

  1. ben dringend op zoek naar magneetbord M 9 of M30 in ZANDKLEUR!
    WORDT DIT NOG ERGENS VERDEELD?

    MET DANK!

  2. Presse Citron heeft op dit moment geen kaders in zandkleur. Misschien hebben ze dit in het verleden nog in hun gamma gehad, maar nu zijn die dus niet meer beschikbaar.

Reacties zijn gesloten.