Beurzenseizoen

In het begin van het jaar zijn er traditioneel veel beurzen. En die zijn altijd leuk om nieuwe producten te ontdekken en wat ideeën op te doen voor onze webshop.

beurzenseizoen - kaders en stickers

umbra foto boomDecooh

Vorige weekend zijn we eerst eens een kijkje gaan nemen op Decooh, de beurs in Brussel voor flowers, gifts en design. Ik kan me niet van de indruk ontdoen dat de beurs telkens weer een beetje kleiner wordt. Maar we hebben er toch wat leuke producten gezien. Zo zijn we van plan om kaders en andere hebbedingen van Umbra en Invotis op te nemen in ons gamma. Zie bijvoorbeeld deze leuke foto-hanger van Umbra.

Spring Fair

De  Spring Fair in Birmingham met zijn 50.000 bezoekers en zijn 20 expositiehallen is een stukje indrukwekkender dan de Decooh Beurs. En hoewel de beurs zich volgens mij vooral op de traditionele UK-markt richt heb ik ook hier enkele leuke dingen ontdekt. Alles met een label Eco, Fair Trade, en Carbon Neutral had veel succes. En jawel, ook Eco-fotokaders bestaan al, gemaakt uit een restproduct van maïs. Verder heb ik ook kaders gezien om platen in op te bergen, leuke magneetborden en enkele producten om uw schoenen, laptop of ipod mee te personaliseren.

Ambiente

Kader voor platenGisteren dan op en af naar Frankfurt – Ambiente, wat een stevig ritje betekent van 800km. Met zijn 150.000 bezoekers ongetwijfeld de grootste beurs van de drie. Eén van de doelstellingen was om enkele producenten van muurstickers te vinden.  Tegen het einde van de dag werd onze zoektocht dan toch beloond maar dat merk je binnenkort wel in onze webshop. Ook zag ik opnieuw Artvinyl met hun leuke kader en opbergsysteem voor platen. (zie foto rechts). En dan iets wat helemaal niets met fotokaders te maken heeft: NUD Collection. Een kleurrijk assortiment van verlengsnoeren en kabels voor lampen. Zeker de moeite om eens naartoe te surfen.