Art & Vinyl

 

Sommige platenhoezen zijn echte kunst-werkjes en verdienen het om ingekaderd te worden. Dit kan nu met de Art Vinyl Display Frame. Een Elpee haal je bovendien zo uit de kader om nog eens heerlijk door je boxen te laten knallen.

Art Vinyl Muur


Kunst & Muziek

Een mix van kunst en muziek, zo zou je het ook kunnen noemen. De Art Vinyl Display Frame maakt het mogelijk om op een handige manier je leukste platen aan de muur te hangen. Een drie- of een vierluik is zo gemaakt. En wil je naar één van de platen luisteren, dan klik je het frame open en haal de plaat er gewoon uit. Gemakkelijk toch. De video hieronder toont mooi hoe het principe werkt.

Art & Vinyl Features

Met één simpele klik opent u de Art Vinyl Display lijst. Want naast het opleggen wil u misschien de achterzijde van de platenhoes gewoon eens bekijken, of  presenteren.  Maar ook dubbele en driedubbele elpees passen in deze frame. Er is dus aan alles gedacht. De lijsten hebben een frontplaat in plexiglas die ook voor de nodige bescherming zorgt. De Art Vinyl kader heeft dus duidelijk zijn naam niet gestolen: Display & Play!

Info en prijzen van de Art Vinyl Display Frame

1 reactie op “Art & Vinyl

  1. Pingback: De beste platenhoezen volgens Art Vinyl

Reacties zijn gesloten.