5 leuke cadeaus voor moederdag

Moederdag komt nu met rasse schreden dichterbij. Hieronder een lijstje met onze 5 favoriete geschenkideeën voor moederdag 2010.

plateau dienblad foto'sDienblad met foto’s

Dit dienblad is een praktische en heel erg leuk kado voor moederdag. Niet voor niets is dit al enkele jaren een absolute topper onder de geschenken.

Het plateau op deze foto meet 40x40cm en daar kan je 4 foto’s van 13x13cm kwijt. Hij bestaat ook in een formaat 40x50cm en in de witte kleur.

kader multifoto en krijtbordKrijtbord Pèle Mèle

Deze mooie houten kader bevat in het midden een krijtbord waarrond je 8 foto’s kan ophangen. Handig om snel foto’s op te hangen en te wisselen.

Een leuk cadeau voor moederdag dat je op voorhand al kan personaliseren. Niets houd je tegen om al enkele foto’s te plaatsen en je eigen tekst te verzinnen.

Muursticker Marilyn

Muurstickers zijn erg in de mode op dit moment. Met deze sticker van stijlicoon Marilyn Monroe kan je een woon- of slaapkamer snel decoreren.

Je hebt natuurlijk nog keuze uit heel wat andere stickers om cadeau te geven. Andere populaire stickers zijn deze van Keith Haring, de Retro-bollen en de bloemen.

Presse Citron Multi FotoPresse Citron M30

Al wie hun moeder eens extra in de bloemetjes wil zetten, raden we dit multifoto magneetbord van Presse Citron aan. Dankzij de voorgesneden mageetfolies kan je 30 grote en kleine foto’s ophangen.

Dit stijlvol magneetbord voor foto’s bestaat ook in kleinere afmetingen in verschillende kleuren. Met dit cadeau beleef je vast en zeker een onvergetelijke moederdag.

Heb je nog niet gevonden wat je zocht?  Meer inspiratie voor een moederdag cadeau vind je hier.

1 reactie op “5 leuke cadeaus voor moederdag

  1. Pingback: Moederdag cadeau, Moeder dag, Moederdag kado

Reacties zijn gesloten.