Een Fotomuur in Scandinavische Stijl

Een originele fotomuur

http://boligmagasinet.dk foto: Sven Berggren

Onlangs heb ik al surfend deze prachtige fotomuur ontdekt. Het gaat om een collage van zwarte fotolijsten in verschillende formaten. Het zijn bloklijsten die dankzij hun diepte een extra leuk effect geven.

Hoewel deze fotomuur heel wat verschillende formaten van fotolijsten gebruitk, zijn ze als het ware uitgelijnd in een perfect vierkant. Deze maakt de compositie erg aantrekkelijk.

Bovendien is gekozen voor zwat-wit foto’s en wordt in de meeste lijsten gebruik gemaakt van passe-partouts. Een geslaagde combinatie die je als het ware naar de muur toe trekt.

Wil je ook wel zo’n fotomuur in je huis. Dan is het zeker aan te raden om op voorhand je compositie even op papier te zetten. Dit type van zwarte fotolijsten kan je online kopen bij Acaza.

Wedstrijd Muurstickers

Tot het einde van de maand Mei kan je een pakket muurstickers winnen via Acaza. Deelnemen is eenvoudig en kan via de facebookpagina van Acaza. Het pakket bevat een XL-muursticker, de populaire sticker ‘Ark van NoĆ©’ en een raamsticker ‘Aapjes en Giraffen’. Met dit pakket muurstickers kan je in enkele minuten een hele kinderkamer decoreren.

Nouvelles Images heeft een uitgebreide collectie muurstickers. Zo zijn er de erg leuke muurstickers voor de kinderkamer, maar bestaan er ook heel wat decoratieve muustickers om de woonkamer, keuken of slaapkamer mee op te vrolijken. Je vindt de muurstickers in allerlei thema’s en het pluspunt van de stickers is dat je ze snel kan aanbrengen, maar ook even snel weer kan afhalen.