Een kader voor kindertekeningen

De meeste kinderen maken aan de lopende band kleine kunstwerkjes. En of ze nu hun favoriete tekening inkleuren of via knip- en plakwerk een creatief meesterwerk produceren, elk werk verdient het om een mooie plaatsje te krijgen. De koelkast is een voor de hand liggende keuze, maar dat heeft ook zo zijn nadelen. Daarom stellen we u graag de kaders voor van Articulate Gallery.

Kader voor Kindertekeningen

Eona Craig ontwierp deze kaders voor de meesterwerkjes van haar kinderen. Ze was het beu om deze met magneetjes aan de frigo vast te maken of met punaises aan haar muur te laten flapperen. In haar frustratie ontwikkelde ze de Articulate Gallery Frame die niet enkel erg handig is in gebruik, maar daarbovenop elke tekening of knutselwerk een mooi plaatsje geeft. In no-time schuif je elke kindertekening in deze kader om ze zo mooi te presenteren aan de muur of op een kast. Haar origineel idee werd in 2011 beloond met de titel “geschenk van het jaar’ in Engeland.

De kader voor kindertekeningen van Articulate bestaat in verschillende formaten. Je hebt een kader voor één, twee of drie tekeningen in formaat A4 (21×29,7cm) die je telkens horizontaal of verticaal aan de muur kan ophangen. De tekeningen of andere knutselwerkjes schuif je dan langs boven of langs de zijkant in de kader. Er is een opening voorzien van 1,4cm zodat ook dikkere kartonnen werkjes, of plak- en knipwerkjes in de kader passen.

Deze hippe fotokadertjes voor kinderen zijn speciaal ontworpen om hun creatieve werkjes tentoon te stellen. Vanaf nu mogen ze dus dagelijks een nieuwe tekening aanleveren, die je in één-twee-drie in de kader kan plaatsen. Zo kan je de kunstwerkjes van je kleine artiesten als een echte kunstenaar en op een professionele manieren presenteren bij je thuis.

Nieuwe collectie kaders voor meerdere foto’s

Uitgelicht

Deknudt Frames heeft een groot aantal kaders voor meerdere foto’s in hun assortiment. Onlangs hebben ze hier enkele nieuwe modellen in aantrekkelijke kleuren aan toegevoegd. Een fotokader voor meerdere foto’s maakt het gemakkelijk om een collage van foto’s samen te stellen en is de perfecte decoratie voor aan de muur. Ontdek hieronder de nieuwe fotokader voor 8 foto’s van 10x15cm.

Fotokader Meerdere Foto's

De multifoto van Deknudt Frames is beschikbaar in 4 hedendaagse kleuren. Naast de strakke witte en zwarte kleur zijn er nu ook fotokaders in de populaire kleuren taupe en lichtgrijs. Deze tinten zijn de laatste jaren erg in en zullen ongetwijfeld mooi aanlsuiten bij heel wat moderne interieurs. De foto’s die in deze kaders passen zijn van het veel voorkomende formaat 10x15cm. Iedereen heeft wel foto’s in dit formaat liggen en anders zijn ze ook gemakkelijk te bestellen.

Een fotokader als cadeau

Een kader voor meerdere foto’s is een origineel cadeau voor verjaardagen, feestjes of speciale gebeurtenissen. Bovendien kan je de fotokaders altijd personaliseren met enkele leuke foto’s. Dit is zo gedaan en kan een leuke verrassing zijn voor diegene die het cadeau ontvangt. En hiermee heb je gegarandeerd het origineelste cadeau! Dit is misschien ook wel de perfecte tip wanneer je nog op zoek bent naar een moederdag cadeau.

Deze nieuwe fotokaders van Deknudt Frames kan je aankopen bij Acaza. Naast heel wat andere fotokaders voor meerdere foto’s vind je er ook heel wat leuke producten. Zo is er een lijst voor champagnecapsules en hebben ze ook heel wat magneetborden, magneetjes en andere accessoires.

Muurdecoratie met bloemen

Bloemen vrolijken je interieur helemaal op. Met een boeket bloemen in huis haal je kleur, rust en een frisse geur in huis. Helaas gaan ze nooit erg lang mee. Voor wie een bloemetje in huis wil halen dat meer dan één seizoen overleeft, raden we aan om eens te kijken naar de deco glazen van Eurographics en de muurstickers met bloemen van Nouvelles Images.

Eurographics Deco Glass

Deco Glass Tulpen

Ben je van plan om je interieur op te smukken of te decoreren met bloemen, dan moet je zeker een kijkje nemen naar het assortiment Deco Glass van Eurographics. Dankzij een innovatieve techniek slaagt Eurographics om afbeeldingen in hoge resolutie op glas te printen tegen een betaalbare prijs. Eenmaal aan de muur geven de deco glazen een moderne en stralende toets aan elk interieur. Ze lijken zelfs een beetje te zweven eenmaal ze aan de muur hangen.

In het assortiment vind je deco glazen van 20×20, 30×30, 50×50 en 30x80cm. Daartussen ook heel wat afbeeldingen van bloemen in allerlei vormen en kleuren. Bij Acaza vind je vast en zeker een Eurographics Deco Glass dat perfect in je interieur past.

Muurstickers met bloemen

Rozen zijn een klassieker onder de bloemen. Er bestaan meer dan 3.000 soorten in de natuur en ze worden nog altijd gekweekt en gecultiveerd om hun schoonheid. Ook onder de muurstickers vind je heel wat rozen terug. Een muursticker met klassieke roze rozen, de muursticker met klaprozen of de muursticker met stokrozen. Je vindt ze allemaal terug in het assortiment muurstickers van Nouvelles Images.
Muursticker Rozen

Daarnaast heb je nog muurstickers met zonnebloemen om een echt vakantiegevoel in huis te halen. Ze bewegen helaas niet mee met de zon, maar op een deur of op een muur gekleefd, schitteren ze dankzij hun lange stengels. Andere populaire bloemenstickers zijn de sticker van de roze orchidee, de fleurige en hippe retro muursticker pop flowers, of een prachtige magnolia die net ontluikt. De muurstickers van Nouvelles Images zijn gemakkelijk aan te brengen, maar achteraf ook opnieuw gemakkelijk te verwijderen. Met deze stickers geef je in een handomdraai een fleurige look aan een kamer.

Raamstickers van bloemen

Raamsticker KruidenRaamstickers zijn zo een beetje de nieuwe trend en een heel erg leuke decoratie voor keuken, hal of slaapkamer. Ze bestaan in heel wat verschillende designs, maar vooral de bloemen zijn een aanrader voor de keuken.

Zo kan je erg leuke tuinkruiden op het keukenraam kleven die telkens van binnen en buitenaf zichtbaar zijn. Daarnaast heb je ook olijfboompjes, cactussen en andere leuke planten waaruit je kan kiezen. Gemakkelijk aan te brengen en even gemakkelijk opnieuw te verwijderen wat deze stickers bevatten geen lijm. Meer raamstickers vind je bij Acaza.

Met deze tips geniet u elke dag van uw bloemen. Seizoen na seizoen. En één ding kan u alvast niet meer vergeten want water hoeven onze bloemen niet. Gemakkelijk toch?