Karlsson Wandklokken

Karlsson ontwerpt wandklokken en verkoopt deze over de hele wereld. Ze maken betaalbare klokken met een mooi design. Hiervoor werken ze samen met designers van over de hele wereld. En het resultaat mag er zijn.

Karlsson Wandklokken

Karlsson heeft heel wat bekende ontwerpen op zijn naam staan. Van een minimalistische klok tot een extra groot exemplaar en met een knipoog naar klassieker tot wandklokken die werkelijk technologische hoogstandjes zijn. Radiogestuurd, LED verlichting, Maxtrixklokken… Kwalitatieve klokken met telkens opnieuw een mooi design.

De ‘Timeless Collection’ van Karlsson bevat duurzame wandklokken met een tijdloos design. Deze klokken doorstaan de tijd dankzij hun bewezen design en overstijgen zo de hedendaagse trends.

De ‘Time of your Life’ collectie bevat dan weer heel wat leuke designs die een kamer of bureau kunnen opvrolijken. Deze collectie wandklokken zijn vaak grappig, hebben felle en hedendaagse kleuren en spelen zo in op de huidige trends.

De Karlsson ‘Works’ collectie is de topcollectie van deze klokkenbouwer. Ze bevat uitsluitend klokken die opvallen door hun uniek design, hun technische features of hun kwaliteit. Hier vind je radiogestuurde klokken, matrixklokken met led-technologie en zoveel meer.

Ben je op zoek naar een nieuwe klok, wandklok of wekker, neem dan zeker eens een kijkje tussen de klokken van Karlsson.