De wereldbeker voetbal in de kinderkamer met voetbalbehang

De World Cup voetbal gaat binnenkort van start en dat zullen we geweten hebben. Om helemaal op te gaan in de WK-fever stellen we graag het Walltastic voetbal-behang voor. Zo tover je een kinderkamer in een mum van tijd om tot een ware voetbal-arena. Elke avond speelt je favoriete team er de pannen van het dak!

voetbal behang

Het voetbal-kinderbehang van Walltastic is een reusachtige tekening van een stadium waarin 2 ploegen een wedstrijd spelen. De totale afmeting van het behang bedraagt 2,4 op 3 meter waardoor je gemakkelijk een volledige muur kan behangen. Je hoeft natuurlijk niet de volledige lengte of breedte te gebruiken.

Het behang voor de kinderkamer wordt aangeleverd in 12 stukken waardoor het gemakkelijk aan te brengen is. De print wordt opgerold aangeleverd en hang je op net zoals gewoon behang.

Met het voetbalbehang van Walltastic haal je dus de World Cup in je slaapkamer. Heb je een team waar je hevig fan van bent? Dan kan je de witte spelers op het veld ook nog eens bijkleuren. Zo kan je de shirts de nationale driekleur geven en  met eigen ogen zien hoe je favoriete team keer op keer de overwinning binnenhaalt. Olé, Olé, Olé

Walltastic heeft nog heel wat andere tekeningen beschikbaar in hun assortiment kinderbehang. Dit voetbalbehang en zoveel meer is te koop bij Acaza.